Brookwood Villa

The stunning visual impact of Franklin panels when on display in our London Design Centre led to them being chosen by the client for her residential renovation in Devon, a coastline area in the South of England, experiencing the very best of the British weather. The panels were selected due to the exact match we produce through the border, meaning element-to-element continues across the entire floor.

Brookwood Villa

The stunning visual impact of Franklin panels when on display in our London Design Centre led to them being chosen by the client for her residential renovation in Devon, a coastline area in the South of England, experiencing the very best of the British weather. The panels were selected due to the exact match we produce through the border, meaning element-to-element continues across the entire floor.

Brookwood Villa

The stunning visual impact of Franklin panels when on display in our London Design Centre led to them being chosen by the client for her residential renovation in Devon, a coastline area in the South of England, experiencing the very best of the British weather. The panels were selected due to the exact match we produce through the border, meaning element-to-element continues across the entire floor.